A...jako Alibi - Grafton, Sue, 1940- (BB art, 2001)
Hlavní hrdinkou je Kinsey Millhoneová, soukromý detektiv, za kterou jednoho dne přijde jistá Nikki. Nikki si právě odseděla osm let za vraždu svého záletného manžela a po Kinsey chce, aby vypátrala, kdo ho tenkrát zabil doopravdy. Tudíž Kinsey vyšetřuje, otvírá staré rány, nechává se sbalit jedním z podezřelých, ale hlavně - vytrhává z pohodlného bezpečí skutečného vraha, který si svou beztrestnost nenechá jen tak lehko vzít...