Leváci a jejich výchova - Healey, Jane M. (Rádci pro rodiče a vychovatele, 2002)
Zhruba každé desáté dítě se narodí jako levák, rodí se však do světa, který je uzpůsoben pro praváky, což s sebou může přinášet řadu obtíží...