Já Ti nesu veselého beránka ze stáda svého - Nepil, František, 1929-1995 (Granát, 2006)
Soubor vánočních fejetonů, vysílaných na rozhlasových vlnách v pořadu Dobré jitro a čtyři vánoční pohádky pro děti.