Čokoláda - Harris, Joanne, 1964- (Knižní klub, 2007)
Do francouzské vesnice přichází exoticky vyhlížející cizinka a otevře si tu prodejnu čokolády - přímo proti kostelu. Otec Reynaud v ní vidí vážné nebezpečí a vyhlašuje jí otevřený boj.