Nejznámější pohádky : učíme se německy - Frączek, Agnieszka, 1969- (Jan Vašut, 2007)
Moderní kniha určená k výuce němčiny pro začátečníky. Díky tomu, že za základ byly vzaty známé pohádky, jež jsou zpracovány ve dvou jazykových verzích, se děti naučí vyprávět pohádky v němčině, zároveň si vpíší do paměti řadu nových slovíček a seznámí se s minulým časem německých sloves.