Láska v zemi žalu : [skutečný příběh kurdské bojovnice za svobodu] - Sasson, Jean, 1947- (Jota, 2007)
Skutečný životní příběh kurdské ženy, jejíž život tragicky ovlivnil teroristický režim Saddáma Husajna.