Řev Metřida : benjamin Woodsley chichester king's series (part IV) - Kostiha, Vladimír 1944- (Science-fiction edition, 2004)
Další strhující příběh, který přečtete jedním dechem a opět se místy neubráníte slzám. Benjamin King se navzdory instrukcím z Houstonu vrací za svou láskou na Ramisu.