Obléhání Leningradu : 1941-1944 : 900 dnů hrůzy - Glantz, David M., 1942- (Pavel Dobrovský - BETA : J. Ševčík, 2007)
Autor v knize Obléhání Leningradu nestranně a bez emocí chronologicky a podrobně líčí vojenské operace jedné z významných kapitol druhé světové války.