Konejšivé signály, aneb, Na jedné vlně s vaším psem - Rugaas, Turid (Plot, 2007)
Autorka popsala jev, který nazvala konejšivými signály. Jde o řeč těla, s jejíž pomocí psi komunikují a předcházejí konfliktům a agresivním reakcím. Autorka se začala tímto jevem zabývat podrobněji a zmapovala jeho možné využití při výchově psa a v cvičitelské praxi.