Drazí zesnulí - Tutanchamon a jeho hrobka plná pokladů - Cox, Michael, 1949- (Drazí zesnulí, 2008)
O Tutanchamonovi jste už možná slyšeli. Je to další ze slavných postav, kterým se věnuje oblíbená edice Drazí zesnulí. V této knížce najdete celý příběh o Tutově životě a smrti a také o jeho úžasném posmrtném životě, v němž mají své místo hrobky a poklady, stejně jako zlato a vykradači hrobů.