Operace Glenn Miller : z historie pluku SS Wotan - Kessler, Leo, 1926-2007 (Baronet, 2008)
V prosinci 1944 jeden z nejslavnějších meziválečných hudebníků, filmová hvězda, zmizel někde na Lamanšským kanálem i s malým dopravním letadlem. Odstartoval na Twinwood Farm na anglické straně a zamířil do Paříže. Žádné trosky nalezeny nebyly a jeho osud zůstal záhadou dodnes. Avšak toho dne žádné letadlo z tohoto malého letiště neodstartovalo a skutečný příběh majora Glenna Millera je ukázkou intrik a psychologického boje vedeného na nejvyšší úrovni v rámci válečných operací. Operace vyžadující zásah nejelitnějších protivníkových jednotek - další úkol pro plukovníka von Dodenburg a jeho již nekonečnými boji prořídlý prapor Wotan.