Zachráníš mě ráno - Fielding, Joy, 1945- (Ikar : Euromedia Group, 2008)
V zapadlém floridském městečku je zavražděna nejkrásnější studentka posledního ročníku místní střední školy a všech obyvatel se zmocňuje plíživý strach.