Kouzlo noci svatojánské. - Coulter, Catherine, 1942- (Baronetka, 2008)
První část -kouzelné- trilogie. Skotská krasavice Frances je nucena provdat se za nechvalně známého hraběte z Rothermere. Dokáže se po nějakou dobu svatbě vyhýbat a skrývat se, ale nakonec ji hrabě získá a, uspokojen, zase opouští...