Smyčka - Suzuki, Kōji, 1957- (Knižní klub, 2008)
Ve třetí části série se Suzukiho příběh o temné a kruté pomstě Sadako Jamamurové prosmýkne uměle vytvořeným světem, načrtne budoucnost totální zkázy života v něm i ve skutečnosti, nabídne však i možnost, jak lidstvo jednou provždy zachránit. A v této naději se kruh - snad definitivně - uzavře.