Duhová kouzla - Meadows, Daisy (Duhová kouzla, 2008)
Ráchel a Kristýna, které jsou na prázdninách na Dešťovém ostrově, už našly červenou vílu Rubínku, oranžovou vílu Klementýnku, žlutou vílu Šafránku a zelenou vílu Olivku. Jaké překážky budou muset překonat při hledání zbývajících víl sedmi barev?