Rytíř ve zlaté zbroji - Deveraux, Jude, 1947- (Baronetka, 2008)
V průběhu prázdninového výletu do Anglie zradí Dougless Montgomeryovou její milý a ona se ocitá bez prostředků ve starobylém venkovském kostelíku. Bezradně se rozpláče na náhrobní desce sira Nicholase Stafforda, popraveného roku 1564, a její zoufalství jej dokáže přivolat přes propast času...