Rytířská čest - MacGregor, Kinley, 1965- (Domino, 2008)
Lochlan MacAllister vyrůstal s vědomím, že musí pro dobro svého lidu obětovat vlastní štěstí. Když se k němu ale donese zvěst, že jeho ztracený a oplakaný bratr je možná stále naživu, Lochlan neváhá a vydává se ho hledat do Francie.