Zámek přízraků : knihovna plná tajemství-- - Brezina, Thomas, 1963- (Klub záhad, 2008)
Patnáctý příběh ze série Klub záhad. Členové Klubu záhad mají za úkol prošetřit podivné události, k nimž dochází na zámku Westfinster. Jakmile Jupiter, Vicky a Nick narazí na staré dokumenty a fotografie, je jim jasné, že na "zámku přízraků" muselo před sto lety dojít ke strašlivému zločinu! Klub záhad zahajuje pátrání...