Čísla, klíč k vesmíru. Vražedná matematika - Poskitt, Kjartan, 1956- (Vražedná matematika, 2009)
Vstávají vám z matematiky vlasy hrůzou na hlavě? Děsí vás tajuplná prvočísla? Bojíte se na čísla jen podívat, natož s nimi počítat? V tom případě jste sáhli po té správné knížce. Vydejte se s námi do nekonečna a zase zpátky. Matematika nikdy nebyla tak vražedná!