Měsíční perly. - Roberts, Nora, 1950- (Klokan, 2009)
Aidanův bratr Shawn je tak zabraný do hudby, kterou skládá při práci v místním hostinci, že si ani nevšiml, jak na něm rusovlasá Brenna může oči nechat. Dřív než si však stačí se Shawnem ujasnit své city, zamiluje se do něho její mladší sestra.