Všechno bude fajn - Lanczová, Lenka, 1964- (Čtení pro dívky, 2009)
Hlavní hrdinka příběhu, studentka sportovního gymnázia a sympatická šestnáctka Lenka Knoblochová si užívá studentského života spolu se svými kámoškami a spolužáky, válčí s matematikou i s panem ředitelem, co ji v jejich třídě vyučuje, a když se navíc na sportovním soustředění v Krkonoších, kterého se účastní i vyšší ročníky, zamiluje do Vítka, má zavařeno hned o dvojitý malér - sice netuší, že Vítek je matikářův syn, ale zato ví, že se do něj zamilovala i nejlepší kamarádka Jolana...a je jasné, že tohle jí Jolka jen tak neodpustí.