Ezopovy bajky = Aesop's fables : dvoujazyčné vydání v češtině a angličtině : a bilingual publication in Czech and English - Ezop, ca 6. stol. př. Kr. (Ediposs, 2009)
Anglicko-české vydání Ezopových bajek v úpravě pro děti.