Bezmezná ctižádost - McClure, Ken, 1942- (Klokan, 2009)
Pozornost doktora Saracena vyburcovaly podivné události posledních dní. Vloupání do márnice a nevysvětlené zmizení některých těl však není to jediné, co mu nedává spát. Je vůbec možné, že jedna z pacientek zemřela na nákazu, která měla být vymýcena už před několika sty lety?