Fantom školy - Brezina, Thomas, 1963- (Čtyři kamarádi v akci, 2009)
Čtyři kamarádi jsou zase v akci. V Dominikově škole se po chodbách prohání tajemný fantom zahalený v černozeleném plášti a bílé masce. Podaří se jim vypátrat kdo se za hrůzu nahánějící maskou skrývá? A navíc jsou v ohrožení všechny vídeňské památky. Kamarádi se dostávají do velkého nebezpečí, když přijdou na stopu tajemné organizaci Bazilišek. Vyváznou i tentokrát bez úhony?