Ozvěna noci - Proctor, Candice E. (Klokan, 2009)
Královský dvůr je otřesen. Během velkolepých slavností byla překrásná markýza Anglessey nalezena mrtvá v komnatách samotného prince! Záhadou je, že na krku měla dávno ztracený náhrdelník, který podle legendy patřil slavné druidské kněžce. Co mohlo stát v dopise, který markýza náhodou objevila při tajné schůzce se svým milencem?