Atlantida. Bitva o Atlantidu - Donegan, Greg, 1959- (BB art, 2009)
Stín nás napadl už v minulosti. Před deseti tisíci lety způsobil zánik Atlantidy a rozvrátil tuto nejpokročilejší lidskou civilizaci natolik, že po ní zbyly jen mýty a legendy. Pokusil se zničit celý svět z Bermudského trojúhelníku, z Ďáblova moře a z Kambodže. Nyní odčerpal ze Země ochrannou ozonovou vrstvu. Odvěký nepřítel lidstva se nezastaví, dokud nepromění svět v mrtvou planetu...