Zuzka a poníci. Velký den - Mueller, Dagmar H., 1961- (Fragment, 2009)
Přípravy na vrcholnou akci sezóny - podzimní hon na lišku - jsou v plném proudu. Zuzka neví, kam dřív skočit. Vždyť musí zvládnout tolik věcí: zúčastnit se oslavy narozenin kamarádky Johany, trénovat techniku jízdy, ošetřovat poníka Konnora a odnaučit se červenat, když mluví s Robinem. V patách má neustále protivnou Johanu, které nic neujde. Ke všemu se ještě objeví velké nebezpečí na trase, po které má probíhat hon. Konečně se Zuzka dočká neděle, kdy podzimní hon začíná. Půjde vše podle plánu, nebo nastanou nějaké nečekané komplikace?