Rozsudek ráže 9 - Connelly, Michael, 1956- (Domino, 2009)
Kniha Rozsudek ráže 9 volně navazuje na úspěšný román Advokát s Michaelem Hallerem v hlavní roli. Haller se zde poprvé setkává s nejznámějším autorovým hrdinou - detektivem Harrym Boschem. Jejich komplikovaný pracovní vztah je navíc korunován nečekaným překvapením.