Praha a okolí - Zeman, Jiří, 1949- (S batohem po Česku, 2009)
Turistická příručka přibližuje přírodní krásy a kulturní zajímavosti hlavního města, které mnohdy zůstávají utajeny nejen jeho návštěvníkům, ale i samotným Pražanům.