Dívčí parta. - Harrison, Lisi, 1975- (Klokan (Alpress), 2009)
Dívkám z Módní policie se podařilo rozluštit záhadné indicie a na vlastní oči spatřit tajnou místnost. Jak ale zařídit, aby klíč k ní získaly již před prázdninami? Současná držitelka klíče Skye pořádá večírek na téma "slavné dvojice". Aby se ho holky mohly zúčastnit, musí si nejprve ulovit nějaký pánský doprovod.