Aerobik : kompletní průvodce - Skopová, Marie, 1946- (Sport extra, 2008)
Zkušené autorky připravily pro všechny zájemce o individuální i skupinová cvičení kompletního průvodce touto pohybovou aktivitou. Mnoho zajímavých informací a nápadů v něm najdou i začínající instruktoři a učitelé tolik oblíbených aerobikových a příbuzných lekcí. V knize jsou jak informace o možnostech, formách a názvosloví aerobiku, tak konkrétní příklady lekcí s jednoduchým grafickým záznamem.