Safírové oči - Němec, Josef, 1992- (Nakladatelství XYZ, 2009)
Amanda, Pipi a Jack Newmanovi jsou sourozenci, kteří žijí na statku po svých údajně zesnulých rodičích. Jednoho dne se však všechno změní, sestry i bratr začínají vídat podivné přízraky různobarevných očí. Od své babičky se dozvídají, že rodiče jsou naživu, ale že je vězní nejmocnější pán zla - lord Mackley.