Legenda o Kožešince. Lišák Žal. - Carmody, Isobelle, 1958- (Knižní klub : Euromedia Group, 2008)
Kožešinka, napůl elfka a napůl trollka, je trnem v oku trollího krále. Malá léčitelka, která dokáže velké věci a pomáhá nemocným zvířátkům se srdcem na dlani, zatím netuší nic o jeho plánech na zničení ducha světa. Sněm v Zobatém domě, kam ji přivádí starost o osiřelé soví mládě, se usnese, že je třeba vyzvědět víc. Kožešinku čeká další nebezpečná výprava, tentokrát do Podzemě, jenže ji pořád mate lišák, jenž družině velí s touhou zemřít. Proč už mu na životě nezáleží a co ho tak zranilo?