Nástrahy osudu. - Bradford, Barbara Taylor, 1933- (Klokan, 2007)
Rod Harteů zažívá chvíle rodinné pohody. Linnet se vrací z líbánek šťastná a plná nápadů, jak zmodernizovat rodinný podnik. Tessa má za sebou nepříjemný rozvod a může konečně žít po boku milovaného muže. India zase plna nadšení plánuje velkolepou svatbu. Jejich zavilý nepřítel však chce pošlapat jejich rodinné štěstí a chystá zákeřnou pomstu...