Kočka, která měla 60 vousků - Braun, Lilian Jackson, 1913-2011 (MOBA, 2010)
Celé Moose County je na nohou kvůli ohromnému dědictví starých zámožných rodin. Pouze Koko ví, co se stalo, nechce však nic prozradit. Jim Qwilleran si myslí, že je to tím, že Koko má více vousků než obyčejné kočky...