Rytířský slib - Callen, Gayle (Orchidej, 2008)
Urozený James Markham je cestou na své sídlo přepaden. Tím, kdo ho přemůže, je neznámá žena, která si říká Černý anděl. Pod maskou se ukrývá krásná lady Isabel, která touží po pomstě. James Markham, hrabě z Boltonu, je totiž odvěkým nepřítelem jejího otce a jejímu rodu napáchal velikou škodu. Z rozhodnutí krále se ale nakonec z Isabely a Jamese stávají manželé, a přestože se tomu oba dva brání, jeden druhému podléhají...