Velká kniha českých říkadel : říkadla - písničky - rozpočítadla ; výběr z nejznámějších lidových říkadel a písní ; ilustrátor Josef Lada - Lada, Josef, 1887-1957 (Josef Lada dětem, 2008)
Knížka s ilustracemi Josefa Lady je výběrem těch nejznámějších českých lidových říkadel a písní, které se děti učí již od svých od prvních slov.