Potřeba zabíjet - Lutz, John, 1939- (Domino, 2010)
Ulicemi New Yorku dnem i nocí obchází tajemný vrah a číhá na svou kořist. Vybírá si atraktivní, avšak osamělé mladé ženy, okouzluje je galantním chováním a večery plnými vášně, po nichž nastává okamžik krutého vystřízlivění. Nic netušící krásky se ochotně utápějí v náruči horkokrevného svůdce, který nabízí veškerá myslitelná potěšení - na závěr i děsivou smrt.