První čtení : veselé příběhy předškoláků a malých školáků - Busquets, Carlos; Blahníková, Martina (Učím se číst, 2010)
Koulovačka, Opravdový kamarád, Skvělá výhra, Zajatci v muzeu, Překvapení u rybníka, U zubaře, Lunapark, Práce na zahradě, Procházka lesem, Překvapení, Školní slavnost, V zoo - tyto a ještě mnoho dalších příběhů najdete v této knížce určené pro nejmenší čtenáře. Publikace je napsána velkými písmeny a je doplněna mnoha půvabnými barevnými ilustracemi.