Příští oběti - Deaver, Jeffery, 1950- (Domino, 2010)
V dalším thrilleru Jefferyho Deavera se nesetkáte ani s Lincolnem Rhymem, ani s Kathryn Danceovou. Tento příběh je poněkud jiný. Tentokrát vás autor pozve ke sledování drásajícího příběhu, na jeho ž začátku jsou dvě zkrvavené mrtvoly. Přibudou na konci dvě další? Noční telefonát na tísňovou linku byl náhle přerušen. Šlo o omyl? Anebo se v odlehlé rekreační chatě stal zločin, který už nemohl být nahlášen?