Cibuloviny : kapesní atlas - Bryan, John E., 1931- (Knižní klub, 2010)
Nejobsažnější atlas cibulovin Podrobná příručka popisuje, jak cibuloviny pěstovat, vysazovat a cibule opět vybírat z půdy a uskladňovat. Věnuje se také pěstování cibulovin v krajině - v travnatých plochách i v lesním podrostu. Nechybí ani informace o škůdcích a chorobách. Kniha rozčleňuje cibuloviny podle barvy květu, doby kvetení, nároků a použití a obsahuje abecední seznam jednotlivých druhů - u každého je podrobně popsán vzhled, nároky na závlahu, půdu, hnojení a světelné podmínky, geografický původ, doba kvetení a možné použití. Text je doplněn bohatou a velmi kvalitní fotodokumentací.