Velká kniha o počítačích - Rooney, Anne, 1959- (Mladá fronta, 2010)
K čemu je dobrý počítač? Jak napsat email? Jak udělat krásnou a originální pozvánku nebo projekt do školy? Ať už se malí čtenáři s počítačem teprve seznamují nebo se chtějí naučit více, Velká kniha o počítačích nabízí mnoho praktických rad a návodů, jak s počítačem pracovat co nejlépe. Seznámí se s různými programy a naučí se vytvářet pozvánky, spočítat si výdaje na narozeninovou oslavu nebo si vytvořit vlastní multimediální stránky. Postupy jsou předvedeny na praktických příkladech a doplněny barevnými ilustracemi.