Divoké lupiny : román - Link, Charlotte, 1963- (Fontána, 2008)
Německo 1938. Všechno nasvědčuje tomu, že se blíží bouře. Ale mladá Belle Lombardová se o politiku nezajímá. Její ctižádostivé plány zahrnuůjí jen filmová studia v Berlíně a člověka, kterého považuje za muže svých snů. Stejně, jako její matka Felicia, která jako úspěšná podnikatelka hájila vždy sobecky a bezohledně jen svoje zájmy, dokonce i proti svým vlastním citům. Ale společenský chaos se nevyhne ani rozvětveným rodinám oněch dvou žen. Slepá víra, přizpůsobení, odpor nebo lhostejnost a drsná vůle přežít, to poznamenává lidí, kteří se od sebe navzájem oddalují.