Němčina v kostce. Gramatika : pro střední školy - Justová, Hana (Fragment, 2007)
Procvičte si německou gramatiku! S moderní učebnicí koncipovanou jako pracovní sešit prohloubíte své znalosti. Součástí cvičebnice je i klíč k jednotlivým cvičením. Učebnice je tak vhodnou pomůckou nejen pro maturanty a středoškoláky ale i pro samostudium.