Nejznámější biblické příběhy : více než 200 bohatě ilustrovaných příběhů ze Starého a Nového zákona (Slovart, 2009)
Čtivé převyprávění známých i méně běžných biblických příběhů zároveň představuje kompaktní příručku ke všem otázkám, které se týkají bible. Příběhy ze Starého a Nového zákona jsou nám prezentovány napínavou i poutavou formou a jsou navíc doplněny o doprovodné texty, které přinášejí informace o každodenním životě, zvycích, kulturním pozadí i o geografických a politických aspektech tehdejší doby. Podrobná a přehledná příloha pojednává o nesčetných tématech a nabízí nám možnost, abychom si prohloubili své znalosti a kdykoli si mohli dohledat potřebné informace.