Co nevíte o mláďatech - Kholová, Helena, 1932- (Knižní klub, 2008)
Jak přicházejí zvířecí mláďata na svět? Jaké starosti mají zvířecí rodiče? Jak to chodí ve zvířecí rodině? Chodí mladí savci do školy? Kdo se stará o bezpečí mláďat? Knížka plná zajímavostí ze světa zvířat doplněná slovníčkem nejdůležitějších pojmů.