Smrtící finiš - Francome, John, 1952- (Olympia, 2010)
Trenér Simon Waterford se vrací vlakem spolu se svou snoubenkou Marianou a strýcem Geofem z Royal Ascotu, kde jeden z jeho svěřenců, dvouletý hřebeček Aquiline, vyhrál Coventry Stakes. Mariana ani Geof nepřekypují zrovna slavnostní náladou. Mariana skrývá tajemství, které by mohlo zničit její naděje na brzký sňatek, a Geoff ví, oč jde.