Izrael a palestinská území - Thomas, Amelia (Lonely Planet, 2010)
Poznejte kouzlo Izraele a Palestiny s průvodcem z nakladatelství Lonely Planet. Prošli jsme živými uličkami Nazaretu a Jeruzaléma, prohlédli si biblické rozvaliny, spali pod hvězdnatou oblohou v Negevské poušti a lehounce se vznášeli ve slaných vodách Mrtvého moře. Podniknete také nezapomenutelný výlet s tímto průvodcem ze světoznámé edice. Průvodce Lonely Planet píšou zkušení cestovatelé, kteří proniknou do srdce každé destinace, kterou navštíví. Toto aktualizované vydání je plné přesných, praktických a upřímných rad a poskytne vám všechny informace, které potřebujete, abyste si svou návštěvu Izraele a Palestiny co nejvíce užili.