Encyklopedie vynálezů : odpovědi na všechna jak, proč, kdy a kde, jež byste měli o vynálezech vědět - Spilsbury, Louise, 1963- (Slovart, 2010)
Co jsou to GM-potraviny? Kdy byly vynalezeny mobilní telefony? Kde vynalezli papírové peníze? Jak fungují čárové kódy? Proč zůstávají satelity na oběžné dráze? Kdo vymyslel zip? Odpovědi nejen na tyto otázky, ale i na celou řadu dalších najdete v této knize.