Podfuk jako víno - Mayle, Peter, 1939-2018 (Olympia, 2010)
Překvapivé rozuzlení krádeže vzácných vín v Bordeaux a Provence je okořeněno popisem lahodných jídel, vín, francouzských scenerií a jiskřivých dialogů.